duminică, 21 februarie 2010

ACORDUL CU FMI SI ERA PINGUINULUI



Acordul cu FMI este secret
Creditul de la FMI în valoare de aproape 20 de miliarde de euro, este asumat de întreaga tara din impozitele colectate de stat de la populatie.
Cu toate acestea romanii NU vor cunoaşte cu exactitate care sunt condiţiile acordului semnat de Romania cu Fondul Monetar International , Comisia Europeana si alte institutii internationale.

Un calcul simplu : 20 de miliarde EUR impartite la 4,5 milioane de romani care muncesc si care inca sunt suficienti de boi sa mai plateasca taxe inseamna 4444 EUR datorie de om...
O parte din banii astia ajung intr-un fel sau altul la baietii aia smekeri din Bamboo, Fratelo si zona de fitze cu sampanie Cristal... scopul ocult al acestor oaze este sa te frustreze ca sa te faca sa vrei sa urci cat mai sus in piramida, sa iti permiti si tu - aceste chestiuni sunt un fel de acceleratori ai pinguinismului social.

Revenind, ai primit deci o datorie din partea statului de 4444 EUR si nu vei afla nimic despre conditiile de plata si pentru ce vor fi folositi acesti bani...

Blestemati si in sclavie sa fie toti ignorantii pe veci !
Cinste Elitei Bilderberg ca stie multa sociologie, isi cunoaste bine sclavii, stie ca au un mare potential genetic pentru a fii iobagi sau tarfe !

SFAT
Daca inca esti elev sau student, iti spun sincer nu ai nicio sansa in noua societate - abandoneaza scoala !
Asimilarea in acest sistem bazat pe mitul carierei pinguinului nu iti va oferi nimic mai mult decat multa rutina, stress, datorii si sclavie.
Din pacate cei prinsi deja in sistem sunt mult prea mandrii sa iti spuna franc acest mare adevar (secret).
Niciodata parintii tai nu iti vor marturisii ca viata lor a fost un fiasco total si ca in afara de cateva petreceri si a cel mult unui concediu restul a fost o mare rutina gri !

In aceste vremuri cei ce se spetesc pe altarele corporatiilor nu mai sunt demni de repectul tau, ci poate cel mult de mila si dispret.
Idem pentru soldatii idioti care mor prin Afganistan si alte zone de cacat pentru razboaiele altora, dar pe banii nostri...
Putere, Adevar si Schimbare !
Suntem tinuti intr-un climat constant de frica : de terorism, de incalzire globala, de criza financiara, de tigani, de unguri, de roamani, de gripa, de diavol, de Dumnezeu, frica de orice. Dezbinare !
Omenirea este condusa artificial prin crize si conflicte create artificial.

Inceteaza sa mai sprijini acest sistem (social, economic, bancar) pentru ca sistemul nu numai ca nu te sprijina pe tine, dar este proiectat sa te transforme in sclav si usa inchisorii piramidale e pe cale acum sa se inchida.

Trebuie sa realizezi ca se vrea ca oamenii sa fie dezbinati, intr-o apatie sociala, dar trebuie sa fim alaturi unul de altul.
Multi din comoditatea indusa de sistem si din frica fraternizeaza cu agresorul si spun "au ce merită", "ce cauta acolo?" sau "a facut el ceva de a ajuns in situaţia asta!"... intrucat este o explicatie facila care ii ofera un fals confort mental.
Astfel abuzul nu mai este abuz, ci eroarea sau sentinta bine meritata... cititi carti de programare neuro lingvistica.

Cand vezi o nedreptate impotriva altuia, in special daca nedreptatea este livrata de politie si guvern, atunci trebuie sa realizezi ca este indreptata de asemenea impotriva ta.

Ofera informatiile din acest blog acelora care asculta, cand nivelul masei critice de oameni luminati se va creea, restul de "oi" ne vor urma pentru ca pur si simplu asta fac de cand lumea.
Au mai fost revolutii pe acest pamant, nimic nu este batut in cuie.

Tot sistemul secolului XX a fost creeat sa ne dea senzatia ca suntem mici si fara nicio putere, dar nu este asa. Acum trei ani nu exista niciun blog in Romania care sa discute problemele acestea : acum sunt cateva sute.
Libertate si descentralizare
Mai multa descentralizare inseamna mai multa democratie, flexibilitate si mai multa eficienta pentru ca decizia este mai aproape de zona si de cetatenii careia i se adreseaza.
Cu alte cuvinte nu poti da o lege globala netinand cont de zonele geografice, culturale, economice si politice unde aceasta va fi aplicata.

Globalizarea colapseaza pe limba ei, datorita neadaptabilitatii la mediu, datorita utopiei "universalitatii"... Oamenii sunt diferiti si niciun sistem nu va putea sa-i uniformizeze asa cum vor elitele diletante pe ultima lor suta de metrii.


Arhitectura cladirii parlamentului european este o copie a Turnului din Babel.
Metafora povestii Turnului din Babel este defapt visul globalizarii.

Globalizarea este contrara legilor Universului.
Creatorul ne-a facut diferiti si nu ne vrea omogenizati - nu pentru a ne tine dezbinati, ci pentru a ne mentine individualitatea si libertatea.
Uniformizarea de orice fel aduce prin excelenta monotonie, control, abuz de putere si sclavie.
Globalizarea este imposibila, chiar infaptuita nu va rezista mult.

Orice lucru nenatural, artificial este sortit esecului, este Legea Universului, globalizarea nu face exceptie.

Era Pinguinului

Oamenii sunt manipulati sa aiba teluri si dorinte false in viata - himere pentru a muncii ca niste fanatici - himere, haine de firma, celulare pentru apartenta si recunoastere... visuri si fitze - oamenii au ajuns sa traiesca in eternul maine sacrficand prezentul spre beneficiul baietilor destepti care gandesc cum sa-ti faca munca mai rentabila, in timp ce tu muncesti fericit pe bani putini care mai tarziu iti sunt IMPOZITATI...

Care sunt noile arme ale dresorilor de minti umane in societatea capitalista ?
Una dintre arme este chiar ego-ul "pinguinului" (cum este denumit noul om fabricat de corporatii in argoul dresorilor de minti). Pinguinul munceste pe bani foarte putini, in raport cu efortul depus si valoarea produsa de el, dar primeste in compensatie tot felul de titulaturi pompoase, am vazut in Romania oameni cu "marketing manager" sau mai stiu eu ce expresie pretioasa pe cartea de vizita, si cu un salariu sub 400 euro. Am vazut pinguini refuzand joburi mai bine platite pe motiv ca daca s-ar fi dus la noul loc de munca ar fi retrogradat ca functie!

Alta arma ar fi manipularea mentalului colectiv prin crearea de curente privind stilul de viata (vezi viralul de aici legat de workoholism). Exista pinguini care cumpara un tricou "de firma" la pret de 3-4 ori mai scump decat unul obisnuit, desi materialul, design-ul si calitatea sunt identice.


Cum arata noul om fabricat de corporatii ?
Preocupat, important, cand il intrebi de sanatate zice ca se grabeste, nu poate intarzia la discutii, este permanent prins in tot felul de "proiecte" de nu are timp nici sa doarma, ca te intrebi la ce mai munceste si la ce-i mai folosesc banii daca oricum nu gaseste nici 5 minute pe saptamana sa se bucure de ei, iar cand totusi apuci sa vorbesti cu el, o tzine numai in clisee, majoritatea auzite la radioTV ori citite prin cartuliile gen "cum sa reusesti in afaceri".

Ce aspiratii are el ?
Sa fie bagat in seama, si pentru asta ii trebuie o functie, telefon ultimul tip desi functioneaza bine si unul fabricat acum 5 ani, idem pentru masina, televizor, etc, si pentru asta e in stare sa se indatoreze pana peste cap, sporind, in acelasi timp, avutiile bancilor de la care se imprumuta si ale companiilor multinationale de la care cumpara.

Ce-si doreste de la viata ?
Recunoastere, sa fie "cineva", sa il respecte lumea, sa i se ceara parerea, iar dresorii care il fac sa se simta atat de important obtin orice de la el.

Ce intelege din politica ?
Absolut nimic, priveste certurile intre partide si politicieni ca pe un fel de meciuri, de parca ar fi suporterul uneia dintre echipe, nu-si pune niciodata intrebarea cati dolari a castigat el de pe urma a ceea ce a facut cutare ministru sau ce profit poate scoate din discursul unui deputat in Parlament ori la pupitrul unui talk-show. de altfel, politicienii vorbesc extrem de rar despre ce ar avea pinguinii de castigat in plan financiar de pe urma unor evenimente, evolutii sau situatii, si totusi pinguinul asculta aceste noianuri de palavre care nu-i folosesc la nimic.

CONCLUZIE !!!
Realitatea este ca pinguinii nu fac bani, ei doar muncesc si numai ego-ul si iluzia ii face sa continue... viata lor e jalnica, inglodati in credite si datorii, fara timp sa respire, traiesc in viitor sacrificand prezentul.
Sunt 2 sisteme abstracte de organizare a informatiei si a materiei - piramida si sfera. Noi oamenii "am ales" piramida. Pun ghilimele pe "am ales" in sensul ca asta ni s-a impus din timpuri stravechi.
De catre cine ?
Pai cine erau faraonii, papii, imparatii si regii - alesi ai zeilor, intermediarii dintre noi si Dumnezei. Cele mai vechi religii, legendele si miturile spun ca la-nceput oamenii au fost condusi de catre zei, apoi acestia au plecat si au lasat niste alesi sa guverneze in locul lor. Si daca a fost asa si daca nu, e clar ca o "elita" a avut misiunea de a ne guverna.

government - gubernare (latina, a conduce), Kubernar (greaca veche, a da directia) + mente (latina minte).
government = controlul mintii

Aceasta piramida sociala despotica a functionat transparent pana la finele Evului Mediu cand oamenii au realizat ca imparatii si papii sunt doar oameni, nici macar niste "unsi" ai domnului, doar o elita decazuta. Am fost conditionati de catre zei si mai apoi de catre alesii lor - elita sa gandim si sa ne organizam piramidal, ierarhic, sa fim ignoranti si iresponsabili pentru a fi nevoiti sa fim platiti, creditati, guvernati, controlati.
Societatea te vrea obedient nu responsabil.
Oamenii responsabili de actiunile lor nu au nevoie sa fie guvernati.

In acest cerc vicios numit sistem sau societate, pentru a supravietui ne-am format un mecanism/algoritm de gandire si interactiune extrem de limitat numit ego. Ego-ul subjuga mintea, subconstientul si spiritul. Ego-ul nu este ratiune, este ratiune limitata, perspectiva limitata. Intre indivizi ego-ul este cel mai comun element - mintea este diferita, amintirile diferite, spritele sunt diferite. Ego-ul, respectiv regurile dupa care gandim si interactionam sunt aproape identice la toti. Astfel in loc sa fim oameni care gandesc am ajuns sa fim oameni ganditi, programati dupa chipul si nevoile elitei globale.

Atata vreme cat vom avea o societate piramidala in care o mana de indivizi iau deciziile si au puterea indiferent de forma de manifestare comunism, capitalism, fascism, stat religios, monarhie toate duc in aceeasi directie - cumularea de resurse, putere si autoritate de catre o elita - putere pe care o vor folosi in scopuri proprii. Spunem ca istoria se repeta - normal in esenta pastram acelasi timp de organizare.

Sistemul de organizare piramidal politic si economic nu face decat sa minimizeze individul, il adoarme in ignorantza - intr-un sistem piramidal altii iau deciziile pentru tine, iar tu iei decizii pentru altii. Nimeni nu ia decizii pentru el. Lumea nu gandeste, lumea este gandita.
Toata lumea are nevoie de superiori si de subalterni.
Este un sistem opresiv bazat pe putere si control.

IMPORTANT
Banii ar trebui sa fie doar un mijloc de schimb al timpului prestat in producerea unor bunuri sau a unor servicii pentru a se evita trocul. Pretul unui produs sau obiect in societatea noastra este dat exclusiv de cerere vs oferta si nicidecum de timpul investit in realizarea lui, materii prime, etc. Asta ca mecansim pe termen lung da nastere unei legi de atractie a bunurilor concentrarea banilor in mana unei elite (ban la ban trage). Se zice ca 3~6 % din populatia globului detine 90% din resursele/bunurile de pe pamant.
Acest model unidimensional nu ii este ergonomic omului, ci corporatiei in sine ca si principiu abstract, nici macar angajatilor care lucreaza pentru corporatii intrucat ei sunt oameni obisnuitzi… practic s-a ajuns la o utopie in care am creeat un sistem care ne este potrivnic, noua celor multi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu